Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

4η Αγωνιστική - Καλαμωτή-Μίκρα 0-1


Φανταστικό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο "Ισιδωρίδειο" γήπεδο στην Καλαμωτή, μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, που δικαίωσε την μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο. Η Καλαμωτή παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλο τον αγώνα, είχε την υπεροχή, που σταμάταγε στην τελική προσπάθεια. Στο Α΄ημίχρονο η Μίκρα με τον Τσαφάρα πέτυχε το 0-1. Στο β΄ημίχρονο η Καλαμωτή ρίσκαρε επιθετικά αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

o Aρχιδιαιτητής Ρούλης Παντελής
Μελανό σημείο του αγώνα ήταν στο 60΄λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας της Μίκρας, Σεράφης ανέτρεψε τον Γούτη στην μικρή περιοχή. Δυστυχώς όμως το πέναλτι και η αποβολή του τερματοφύλακα δεν έγινε, λόγω του ότι ο διαιτητής και ο επόπτης δεν είδαν την παράβαση. Κατηγορηματικός ήταν στην δήλωση που έκανε στα  Masticnews o Aρχιδιαιτητής Ρούλης Παντελής "η επίμαχη φάση ήταν πράγματι πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα" μας είπε. Κανείς δεν ξέρει ποια θα ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού αν δινόταν το πέναλτι. Δικαιολογημένα οι φίλαθλοι της Καλαμωτής έφυγαν πικραμένοι από το γήπεδο.




ΚΑΛΑΜΩΤΗ
ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ, ΤΕΤΤΕΡΗΣ (72' ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ), ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΩΡΕΨΙΜΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ (87'ΚΑΝΑΡΙΟΣ), ΚΑΙΜΑΚΗΣ, ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ, ΣΦΗΚΑΣ, ΜΟΝΙΟΣ (56'ΦΕΓΓΟΥΔΑΚΗΣ), ΓΟΥΤΗΣ, ΘΩΜΑΙΔΗΣ.


ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ
ΣΕΡΑΦΗΣ, ΓΚΙΟΥΡΑ, ΜΟΝΙΟΣ, ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ Φ, ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ ΦΡ, ΜΠΟΥΛΑΖΕΡΗΣ, ΤΣΑΦΑΡΑΣ, ΣΙΜΟΣ, ΜΟΥΛΑΚΗΣ (83'ΠΑΓΟΥΔΗΣ), ΦΑΦΑΛΙΟΣ (87'ΛΟΙΖΟΣ), ΜΑΥΡΕΛΟΣ (60'ΜΠΑΧΑΝΤΟΥΡΗΣ)




πηγή:MasticNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου