Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΑΕ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ – ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 2-1


Δύο πρόσωπα έδειξε η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην πολύ καλοδουλεμένη και δυνατή ομάδα του Βαρβασίου.
Το μόνο κοινό των δύο ημιχρόνων ήταν το πάθος και η δύναμη που έδειξαν οι παίκτες του Μιχάλη Χατζηδάκη και ήταν κάτι κάτι που έλειπε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ηταν κάτι άλλωστε που επεσήμανε ο προπονητής της Καλαμωτής και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου μετά το παιχνίδι με την Δάφνη.
Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν το παιχνίδι παίχτηκε στο κέντρο  με την Καλαμωτή να έχει την κατοχή και τον Βαρβασιακό να προσπαθεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο  κάτι που έκανε πολύ καλα και με πίεση σε όλες τις γραμμές δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας μας. Ετσι ευτύχησε να προηγηθεί  όταν  από ένα λάθος του Τριανταφύλλου που προσπάθησε να κόψει την μπάλα γυρνόντας την πίσω , ο επιθετικός του Βαρβασίου βγήκε τετ α τετ και με δυνατό αριστερό σούτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ορφανούδη.
Μετά το γκόλ η ομάδα μας αφυπνίστηκε και βγήκε μπροστά καθώς και οι παίκτες του Βαρβασίου οπισθοχώρησαν και έκανε κάποιες μικροευκαιρίες κυρίως με σούτ έξω από την περιοχή και με την μεγάλη ευκαιρία να χάνεται στο 43ο λεπτό όταν πρώτα ο Γρίγος και μετά ο Γαλάτουλας από το ύψος του πέναλτι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον τερματοφύλακα του Βαρβασίου που κράτησε το 0-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μισό η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μόλις στο 50ο λεπτό όταν από φάουλ του Σταματελόπουλου από δεξιά ο Γιαζιτζόγλου με γυριστή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Η πίεση συνεχίστηκε και η ομάδα μας σε μερικά σημεία του αγώνα έδειξε ότι μπορεί να παίξει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο,  με πολύ καλή κυκλοφορία και σωστή ανάπτυξη.
Καπως έτσι μπήκε και το δεύτερο γκολ όταν στο 60’ μετά από εκπληκτική μπαλιά του Καϊμάκη ο Λιτσάκης βγαίνει μόνος του από δεξιά και κάνει συρτή σέντρα όπου ο επερχόμενος Σελάλα την καρφώνει στον ουρανό των διχτυών σημειώνοντας έτσι το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Καλαμωτής.
Από κει και πέρα όλα έγιναν πιο απλα με τους παίκτες της ομάδας μας να έχουν την κατοχή της μπάλας χωρίς να κινδυνέυουν άμεσα και αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα.
Τριανταφύλλου, Γρίγος και Λιτσάκης ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για την ομάδα μας.
Χωρίς σοβαρά λάθη ο διαιτητής Επιτροπάκης και οι επόπτες Πιταούλης και Παπαλεξόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου