Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΔΑΦΝΗ – ΑΕ.ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ 2-0


Η Καλαμωτή δεν θύμισε σε κανένα λεπτό του αγώνα την ομάδα των τελευταίων ετών και παραδόθηκε άνευ όρων την ομάδα της Δάφνης που για ένα ημίχρονο έπαιζε με 10 και στην συνέχεια με 9 παίκτες.
Παρ όλα αυτά η ομάδα μας δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία με εξαίρεση την φάση του τρίτου λεπτού όταν από λάθος βολέ του Σαββίδη ο Σελάλα βγήκε τετ α τετ και από το ύψος του πέναλτι σούταρε πάνω  στον τερματοφύλακα της Δάφνης.
Η Δάφνη κατάφερε να προηγηθεί στο 14ο  λεπτό του αγώνα όταν μετά από μακρινό πλάγιο ο Ξύδας βρέθηκε μόνος και αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και δεξιά και εξαπέλυσε δυνατό διαγώνιο σουτ στην αριστερή γωνία του Ορφανούδη γράφοντας έτσι το 1-0.
Η Δάφνη θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της αν ο Σεζένιας ευστοχούσε στο τετ α τετ με τον Ορφανούδη στο 25ο λεπτό. Στο 40 το παιχνίδι παίρνει φωτιά όταν ο Σκούφαλος ανατρέπει τον Τόντρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι και κόκκινη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή με όλο τον πάγκο της Δάφνης να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά από αρκετή ώρα και όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο διαιτητής αποβάλει τον Στ. Ξύδα. Εδώ να σημειώσουμε ότι πριν είχε αποβάλει από τον πάγκο τον Παπαγιάννη για εξύβριση. Και εδώ ξεκινάει η κωμωδία όταν πρώτα ο Σταματελόπουλος εκτελεί  με τον Σαββίδη να αποκρούει και τον διαιτητή να δίνει επανάληψη με παίκτες και παράγοντες της Δάφνης να διαμαρτύρονται. Ο Γαλάτουλας αναλαμβάνει την εκτέλεση του 2ου πέναλτι  που αποκρούει και αυτό ο Σαββίδης με το Διαιτητή να σφυρίζει και πάλι επανάληψη.
Ξανά όλοι μέσα ξανά διακοπή ξανά σπρωξιές σε διαιτητή και επόπτη. Τα πνεύματα ηρεμούν και πάλι και ο Γαλάτουλας ξανά στήνει την μπάλα στα 11 βήματα για τρίτη φορά με το πρόσωπο του αγώνα Σαββίδη να λέει όχι για τρίτη φορά και τον διαιτητή να σφυρίζει την λήξη του ημιχρόνου χωρίς καθυστέρηση σε ενώ έπρεπε να κρατήσει τουλάχιστον 10’.
Στο 2ο μισό η ομάδα μας είχε μια ανούσια κατοχή χωρίς να βρίσκει διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή  με αποτέλεσμα ο Ζαμπετάκης με κεφαλιά να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και στους πανηγυρισμούς να δεχτεί κατά λάθος την κόκκινη κάρτα και νέος κύκλος έντασης ξεκινάει όταν μετά από υπόδειξη του επόπτη  μετατράπηκε σε κίτρινη και απέβαλε τον Σεζένια για εξύβριση
Η Καλαμωτή δεν κατάφερε να απειλήσει την Δάφνη στα λεπτά που απέμεναν  και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα αποβλήθηκαν Μονιός και Κουκούρης με δεύτερη κίτρινη για σκληρά μαρκαρίσματα.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στην ΑΕ. Καλαμωτής για το ήθος και την γενναία αυτοκριτική. Αυτά είναι στοιχεία μεγάλης ομάδας.

    ΥΓ. Ας τα βλέπουν άλλοι αυτά που ψάχνουν φθηνές δικαιολογίες όσα και αν φάνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή