Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

25η Αγωνιστική: Κοφινάς-Καλαμωτή 0-1

(18/4/2010)
ΛΥΤΡΩΣΗ στο 93'
Η ΟΜΑ∆Α ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΣΩΡΕΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ , ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΚΕΡ∆ΙΣΕ Ο ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ  ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΓΚΟΛ Ο ΜΑΤΕΡΗΣ.

Αγχωτικό απόγευµα  είχε η οµάδα µας στο ∆ηµ. Στάδιο Χίου  την  Κυριακή που µας πέρασε  στο παιχνίδι  της µε τον αδιάφορο Κοφινά. Ο Κοφινάς όµως µόνο αδιάφορος δεν ήταν αφού στο 1ο ηµίχρονο απείλησε αρκετές φορές την  έστία  του  Ορφανούδη.  Απο  την  άλλη  η  Καλαµωτή
δηµιούργησε  και  αυτή  τις  δικές  της  ευκαιρίες  για  γκολ χωρίς  όµως  να  καταφέρνει  να  το  πετύχει.  Έτσι  το ηµίχρονο  λήγει  µοιρασµένο  για  τις  δυο  οµάδες.  Στο  2ο ηµίχρονο η οµάδα µας ανέβασε στροφές µε την  είσοδο των  Καϊµάκη  ,  Γούτη  ,  Ορφανούδη  που  έδωσαν  πνοή
στην οµάδα και επιτίθονταν κατά κύµατα προς την εστία του  αντιπάλου.  Ειδικά  στο  τελευταίο  τέταρτο  που  ο Κοφινάς έµεινε µε 10 παίκτες η πίεση ήταν ανυπόφορη.
Μουλάκης,  Γούτης,  Ορφανούδης,  Λιτσάκης  έχαναν απίστευτες  ευκαιρίες  και  έπρεπε  να  φτάσουµε  στο τελευταίο  λεπτό  των  καθυστερήσεων  όταν  ο Γιαζιτζόγλου  ανατρέπεται  µέσα  στην  περιοχή  µε  τον διαιτητή  να  καταλογίζει  την  εσχάτη  των  ποινών.  Ο Ξύδας  φωνάζει ΜΑΤΕΡΗΣ  που  παίρνει  την  µπάλα,  την στήνει και εκτελεί στέλνοντας την στο δεξιό ‘’παράθυρο’’ του Χριστοφαρή που ήταν αδύνατον να αντιδράσει. Το παιχνίδι  λήγει  µε  τους  παίκτες  της  Καλαµωτής  να πανηγυρίζουν την δύσκολη αυτή νίκη µε τους φιλάθλους της οµάδας µας.
Κοφινάς:  ΧΡΙΣΤΟΦΑΡΗΣ, ΚΑΤΟΠΗΣ (ΑΞΙΩΤΗΣ), ΓΡΙΓΟΣ, ΣΑΡΑΚΙΝΑΣ, ΚΟΥΤΙΚΑΣ, ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ∆ΙΚΑΣ, ΣΠΥΡΑΚΗΣ (85 ΟΡΦΑΝΟΣ), ΒΙΛ∆ΟΣ (73 ΑΞΙΩΤΗΣ), ΜΑΝΑΡΑΣ.
Καλαµωτή: ΟΡΦΑΝΟΥ∆ΗΣ, ΜΟΝΙΟΣ (70 ΚΑΙΜΑΚΗΣ), ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΤΕΡΗΣ, ΤΟΝΤΡΙ, ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ, ΛΙΤΣΑΚΗΣ (72 ΟΡΦΑΝΟΥ∆ΗΣ), ΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΚΑΝΑΡΙΟΣ (55 ΓΟΥΤΗΣ)

Κριτική των παικτών:
  • Πέπε:  Με τέτοιο Πέπε παίρνεις πρωτάθληµα 
  • Μονιός:  Συγχαρητήρια στον αρχηγό της οµάδας µας που παρόλο που δεν έπαιξε στη φυσική του θέση , για ένα ακόµα παιχνίδι έδωσε και την ψυχή του , αποδίδοντας τα µέγιστα.
  • Κουτσόπουλος:  Σταθερός στον αµυντικό τοµέα δεν βοήθησε όσο έπρεπε επιθετικά 
  • Κουκούρης : Αλάνθαστος στα αµυντικά του καθήκοντα , δεν έχασε ούτε µια µονοµαχία
  • Τόντρι: Ο µικρός µεγάλωσε και παιχνίδι µε το παιχνίδι δείχνει ότι βοηθάει περισσότερο την οµάδα.
  • Γαλάτουλας: Κατά διαστήµατα καλός κέρδισε πολλές µονοµαχίες στο χώρο του κέντρου 
  • Κανάριος: Προσπάθησε όσο µπορούσε αλλά  δεν του βγήκαν οι φάσεις  ενώ έτρεξε αρκετά.
  • Λιτσάκης: ∆εν του πήγε το παιχνίδι , στο δεύτερο ηµίχρονο ανέβηκε αισθητά
  • Ορφανούδης: Όσο έπαιξε βοήθησε αρκετά  και επιθετικά και αµυντικά
  • Μουλάκης:  Ήταν µέσα στις φάσεις αλλά η ατυχία του στέρησε το γκολ
  • Γούτης: Με την είσοδο του άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού και έδωσε ζωντάνια στην επίθεση της οµάδας µας µε τις γνωστές επελάσεις του  
  • Ξύδας:  Παρόλες τις πολλές και σοβαρές απουσίες έστησε όσο καλύτερα µπορούσε την οµάδα και πήρε το θετικό αποτέλεσµα έστω και στο 93’’.
Δηλώσεις:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΕΡΗΣ
Μετά το παιχνίδι µε τον Ηρακλή έπρεπε να δείξουµε το ίδιο καλό πρόσωπο. Στο πρώτο ηµίχρονο δεν ήµασταν καθόλου καλοί και επιτρέψαµε στον Κοφινά να απειλήσει την εστία µας. Στο δεύτερο ηµίχρονο όµως µπήκαµε αποφασισµένοι και καταβάλαµε εαυτούς για να κερδίσουµε και τελικά
πιστεύω πήραµε δίκαια τη νίκη. Το τελευταίο τέταρτο παρότι κάναµε πολλές ευκαιρίες τα πόδια όλων ήταν βαριά και δεν πετύχαµε ένα εύκολο γκολ για να τελειώσουµε πιο γρήγορα το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θέλουµε άλλη µια νίκη για να µπούµε στα µπαράζ.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ
Χάσαµε πολλές ευκαιρίες αλλά η µπάλα δεν µας έκανε το χατίρι. Αν πετυχαίναµε το γκολ στην
αρχή του παιχνιδιού στην ευκαιρία του Στέφανου το σκορ θα ήταν µεγαλύτερο.
Πιστεύω ότι σήµερα ήµασταν ανώτεροι και ότι θα είµαστε στην τετράδα.
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΞΥΔΑΣ
Σήµερα είχαµε πολύ άγχος. Περιµένουµε την επόµενη Κυριακή το αποτέλεσµα του παιχνιδιού Ηρακλής-Κανάρης.
Αν το αποτέλεσµα µας ευνοήσει θα είµαστε στην τετράδα. Σε διαφορετική περίπτωση έχουµε ένα παιχνίδι στην έδρα µας - το κερδίζουµε και πετυχαίνουµε τον στόχο µας.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΛΔΟΣ – Προπονητής Κοφινά
Το σηµερινό παιχνίδι  κρίθηκε στο πέισµα και στο κίνητρο της Καλαµώτης που ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Όµως πιστεύω οτι όπως τις περισσότερες φορές έτσι και σήµερα η διαιτησία ευνόησε την πιο δυνατή οµάδα. Όσον αφορά την τετράδα απο τις οµάδες που αντιµετωπίσαµε ο Κανάρης ηταν ο πιο δυνατός αντιπαλος στην έδρα µας αλλά η Καλαµωτή έχει πιο στρωτή οµάδα.Οι ισσοροπίες είναι λεπτές και θα το πάρει αυτος που διαθέτει το µέταλλο του πρωταθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου