Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ


ΑΓ.ΓΙΩΡΓΗΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2-3


Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στον Αγ. Γιώργη, όπου ο περσινός πρωταθλητής Ατρόμητος υποδεχόταν την περσινή κυπελλούχο Καλαμωτή, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να διατηρούνται ψηλά στη βαθμολογία. Ο Ατρόμητος από την άλλη, έμεινε στους πέντε βαθμούς και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου του.
Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν μοιρασμένη, αλλά ο Ατρόμητος είχε τις φάσεις και κατάφερε να προηγηθεί στο 35΄ με 2-0, χάρις σε γκολ των Σταματελόπουλου και Μουλάκη. Στη μοναδική καλή φάση της Καλαμωτής στο 37΄, ο Κυριακούδης μείωσε σε 2-1, δίνοντας το έναυσμα για την ανατροπή που θα ακολουθούσε. 
Στην επανάληψη, η Καλαμωτή μπήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο, και ισοφάρισε μόλις στο 55΄ με τον Κυριακούδη και πάλι, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Αναγνωστάκη. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 62΄ με τον ταλαντούχο νεαρό Τριανταφύλλου να χρίζεται σκόρερ, ύστερα από ασίστ και πάλι του πολύ δραστήριου σήμερα Αναγνωστάκη. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος πίεζε για να ισοφαρίσει, ενώ η Καλαμωτή αμυνόταν μαζικά και έβγαινε επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις. Το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ορφανούδη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας ανέπαφη τη εστία του τα τελευταία κρίσιμα λεπτά. 
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του ΓιώργουΚαλαμωτής Γιαζιτζόγλου στην 11αδα της , μετά από σχεδόν οκτώ μήνες, όταν και είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το κύπελλο.SportsChios Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου