Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΑΜΩΤΗ-ΟΜΗΡΟΣ 2-3



Κρύο, χιόνι και πολλά γκολ στο γήπεδο της Καλαμωτής που η ομάδα μας ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Όμηρο με 2-3.
Η διαιτησία του κυρίου Κοκαρύδα και των βοηθών του ήταν κάκιστη με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα και από τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα η Καλαμωτή διαμαρτύρεται για το δεύτερο γκολ του Όμηρου για χέρι και οφσάιντ ενώ στο πρώτο γκολ της γηπεδούχου ομάδας ο αμυντικός στο πρώτο σουτ του Σελάλα αποκρούει με το χέρι και άσχετα αν μπήκε τελικά το γκολ θα έπρεπε στην συνέχεια ο διαιτητής να δώσει την δεύτερη κίτρινη.
Οι δύο κόκκινες κάρτες που δόθηκαν στην ομάδα μας κατά την γνώμη μας ήταν σωστές με εξαίρεση την πρώτη κίτρινη στον Μιχάλη Κουκούρη η οποία δίνεται στο πρώτο φάουλ στο 5λεπτο χωρίς προηγουμένως ο διαιτητής να κάνει ουδεμία παρατήρηση στον συγκεκριμένο παίκτη. Επίσης η κόκκινη στον Μπανιά πολύ αυστηρή και μάλλον δόθηκε για να διορθώσει ο διαιτητής τα αδιόρθωτα.
Στα αγωνιστικά ο Όμηρος είχε τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα καθώς η Καλαμωτή έχοντας το αριθμητικό μειονέκτημα αρκέστηκε σε αντεπιθέσεις οι οποίες μάλλον έφεραν αποτέλεσμα καθώς κατάφερε να βάλει δύο γκόλ και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του αγώνα όταν μετά από σέντρα στην μικρή περιοχή ο Γρίγος ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά ψαράκι η οποία έγλυψε το δοκάρι
Το σκορ άνοιξε ο Πουλιός για τους φιλοξενούμενους μετά από διπλό λάθος στην αντίπαλη άμυνα και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η φιλοξενούμενη ομάδα είχε και ένα δοκάρι με τον Ψαρούδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Όμηρος διπλασίασε τα τέρματα του με σουτ του Μουλάκη το οποίο κακώς μέτρησε αφού παρενέβη παίκτης του Ομήρου από αντικανονική θέση οφσάιντ. Η Καλαμωτή μειώνει με τον Σελάλα σε 1-2, σε μια φάση, στην οποία θα έπρεπε να πάρει την δεύτερη κίτρινη ο αμυντικός του Ομήρου. Ένα ακόμα δοκάρι είχε ο Όμηρος με τον Μουλάκη και στη συνέχεια ο Μπανιάς κάνει το 1-3. Το τελικό 2-3 σημείωσε ο Γκοτζαϊ για την Καλαμωτή με πολύ όμορφο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου