Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Στους "4" του κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη φορά η Καλαμωτή

Δαφνη, Καλαμωτή και Βαρβασιακός είναι οι τρεις του Κυπέλλου Χίου και ο τέταρτος θα βγει απο την αναμέτρηση Ατρόμητου -Κλασικού με ατράνταχτο φαβορί την ομάδα του Αγ. Γεωργίου που λογικά θα συμπληρώσει την τετράδα.

Αποτελέσματα
ΟΜΗΡΟΣ-ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 1-1 (1-3 ΠΕΝ)
ΔΑΦΝΗ-ΚΑΝΑΡΗΣ 2-1
ΚΑΛΑΜΩΤΗ-ΠΥΡΓΟΣ 3-0

Σε ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα διακοπές και παράπονα κι από τις δύο πλευρές στο δημοτικό στάδιο, η Δάφνη επικράτησε δύσκολα του Κανάρη και πήρε την πρόκριση για τους "4".
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με γκολ του Ζαμπετάκη και με τον Κανάρη να μην μπορεί να αντιδράσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κανάρης ισορρόπησε το παιχνίδι, και κέρδισε πέναλτι που αστόχησε ο Μονίαρος. Δεν συνέβη το ίδιο και με τον Ζαμπετάκη, που από το ίδιο σημείο έκανε το 2-0 για την Δάφνη. Στη συνέχεια ο αγώνας διακόπτεται λόγω βροχόπτωσης προσωρινά και όταν ξαναρχίζει ο Κανάρης μειώνει με τον Σαμιώτη βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι. Στα λεπτά που απέμεναν ο Κανάρης είχε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με μοιραίο παίκτη τον Καππό, που δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαββίδη.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στην Καλαμωτή η ομάδα μας χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες πέρασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην τετράδα του κυπέλλου κερδίζοντας τον Πύργο με 3-0. Και τα τρία γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάστημα δέκα λεπτών. Στο 60' ο Κανάριος άνοιξε το σκορ με σουτ απο το ύψος του πέναλτι. Το 2-0 έκανε ο Σταματελόπουλος μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Πύργου και στο 70', ο Γαλάτουλας πέρασε δύο παίκτες, έβγαλε αριστερά για τον Σταματελόπουλο που έκανε τη σέντρα, ο Σελάλα έπιασε απευθείας το σουτ και έκανε το 3-0.

2 σχόλια: