Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΥΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΛΑΜΩΤΗ-ΚΑΡΥΕΣ 2-2 (Κάργατζης, Κανάριος)




Ιδανική αυτόχειρας σήμερα η ομάδα μας.
Από καθαρή ατυχία το σκορ δεν πήγε στο 2-0 ή και στο 3-0.
Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν οι ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΞΥΔΑΣ και ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΑΚΗΣ για την προσφορά τους στην ομάδα της ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ.


Τα γκολ:
25' Ο Λιτσάκης με πολύ ωραία μπαλιά βρίσκει τον Κάργατζη στην πλάτη της άμυνας των Καρυών και ο τερματοφύλακας κάνει άστοχη έξοδο. Ο Κάργατζης κάνει εύκολα το 1-0
70' Ο νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την ομάδα μας... Ο Γιαζιτζόγλου προσπαθεί να διώξει... η μπάλα βρίσκεται σε πόδια παίκτη των Καρυών και αυτός σκοράρει...
80' Σέντρα από τα αριστερά... Κοντρόλ του Γιαζιτζόγλου, η μπάλα κατευθύνεται προς τα μέσα και ο Κανάριος σιγουρεύει το γκολ.
87' Μετά από απανωτά λάθη στην άμυνα της Καλαμωτής η μπάλα φθάνει στον Σπυράκη που με ένα "περίεργο" σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα του.


Φάσεις
35' Πολλά "ρήγματα" δημιούργησε ο Λιτσάκης από τα δεξιά και σε μία από αυτές κάνει σουτ αποκρούει ο Μπαχάς η μπάλα γυρίζει στον Λιτσάκη και με άδειο τέρμα στέλνει την μπάλα αουτ.
45+ Κλασική ευκαιρία από τον Μονιό. Η μπάλα φθάνει σε εκείνον ενώ είναι σε θέση οφσάιντ. Ο βοηθός σηκώνει τη σημαία, όμως ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι καθώς η μπάλα γύρισε πίσω από αντίπαλο. Τετ α τετ λοιπόν ο Μονιός που κάνει ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία του Μπαχά που αποκρούει σε κόρνερ.
55' Ο Μονιός δέχεται φοβερή κάθετη μπαλιά, η άμυνα των φιλοξενούμενων απούσα, όμως κάνει αδύναμο πλασέ που αποκρούει εύκολα ο Μπαχάς.
60' Ο Κάργατζης περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και σε τετ α τετ στέλνει την μπάλα πολύ λίγο άουτ.
75' & 82' Πολύ ωραίες παράλληλες σέντρες του Κάργατζη δεν βρήκαν αποδέκτη.


Η σύνθεση της ομάδας μας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ (προπονητής)
1. ΜΑΚΡΗΣ
2. ΡΕΝΑΤΟ (60' ΤΕΤΤΕΡΗΣ)
3. ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
4. ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ
5. ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ
6. ΣΦΗΚΑΣ
7. ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ
8. ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ
9. ΜΟΝΙΟΣ (70' ΚΑΝΑΡΙΟΣ)
10. ΚΑΪΜΑΚΗΣ
11. ΛΙΤΣΑΚΗΣ (84' ΓΚΟΤΖΑΪ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου