Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κύπελλο Χίου - Καλαμωτή-Ηφαιστος 5-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ξύπνησε η Καλαμωτή και κέρδισε τον ψυχωμένο Ήφαιστο που με 10 παίχτες κατέρρευσε στο τέλος με 5-0. Ένα σκληρό δυνατό παιχνίδι με πολλά φάουλ και την Καλαμωτή να παρουσιάζει το γνωστό επιθετικό πρόβλημα και με πολύ άγχος, να μην μπορεί να δημιουργήσει φάση στο 1ο ημίχρονο. Η ομάδα μας έλεγχε το παιχνίδι σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Τσόρη. Ο Ήφαιστος επιβεβαίωσε τις φήμες (καλή και δυνατή ομάδα) και αν και είχε σημαντικές ελλείψεις παρουσιάστηκε δυνατός και ψυχωμένος μέχρι βέβαια που δέχθηκε το γκολ και έμεινε με 10 παίχτες. Από εκεί και πέρα , κατέρρευσε και έκανε εύκολη τη δουλειά των επιθετικών της Καλαμωτής. Καθοριστικό σημείο στο 48΄η απόκρουση του Κουκούρη με τα χέρια στη γραμμή της περιοχής όπου πίσω του έφευγε μόνος ο Μούνδρος σε προφανή θέση τετατετ για γκολ, και δόθηκε κίτρινη κάρτα. Στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι για κόκκινη κάρτα. Ο Ήφαιστος είχε μια και μοναδική ευκαιρία όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Μάμα η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ. Βέβαια υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα από τον Ήφαιστο και αρκετές φορές ο διαιτητής χαρίστηκε σε κάρτες ενώ θα έπρεπε να αποβάλει τουλάχιστον σε 2 περιπτώσεις για επικίνδυνο παίξιμο , παίχτες του Ήφαιστου. Στο 49΄ο Φεγγουδάκης ξεφεύγει από δεξιά βγάζει τη σέντρα και ο Τσόρης σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα 1-0. Στο 51΄αποβάλεται ο Ντομάτας για τον Ήφαιστο και έτσι η Καλαμωτή εκμεταλλεύεστε στο έπακρο την αριθμητική της υπεροχή! Στο 63΄ ο Γούτης (από τους καλύτερους σήμερα) ξεκινάει από την άμυνα και με εξαιρετική ενέργεια περνάει 2 παίχτες του Ήφαιστου και δίνει στον Λιτσάκη αυτός βγάζει τη σέντρα ο Φεγγουδάκης πάσα στον Μονιό και αυτός από κοντά το 2-0. Στο 71΄από κόρνερ ο Γιαζιτζόγλου ( ίσως ο καλύτερος του γηπέδου) εντός περιοχής κάνει το 3-0. Στο 84΄σε μια φάση διαρκείας ακυρώνεται γκολ της Καλαμωτής. Στο 87΄ ο Λιτσάκης με πλασέ το 4-0 και στο 89΄από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ο Γούτης το τελικό 5-0. Από την Καλαμωτή διακρίθηκαν οι Γιαζιτζόγλου, Γούτης και Λάγαρης και από τον Ήφαιστο Μάμας, Ντομάτας και Σεζένιας. Διαιτητές Επιτροπάκης , Ευστρατίου, Φραγκογιάννης.

ΚΑΛΑΜΩΤΗ: ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ, ΓΚΟΤΖΑΙ, ΚΟΥΚΟΥΡΗΣ, ΛΑΓΑΡΗΣ, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ (60΄ΣΦΗΚΑΣ), ΧΩΡΕΨΙΜΑΣ (46΄ΚΑΙΜΑΚΗΣ), ΜΟΝΙΟΣ, ΓΟΥΤΗΣ, ΦΕΓΓΟΥΔΑΚΗΣ (68' ΤΕΤΤΕΡΗΣ), ΛΙΤΣΑΚΗΣ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: ΤΣΟΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΣ (80΄ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ), ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΑΜΠΑΖΗΣ, ΣΕΖΕΝΙΑΣ, ΑΦΑΤΖΑΝΗΣ, ΜΟΥΝΔΡΟΣ, ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΛΙΟΒΑΡΗΣ (73΄ΚΑΤΣΙΚΑΔΕΛΛΗΣ), ΜΑΜΑΣ (80΄ΠΕΤΡΑΛΙΑΣ), ΦΙΣΤΕΣ.

Δυναμικό Ξεκίνημα της ΑΕ Καλαμωτής στο Κύπελο Χίου ΑΕ Καλαμωτής Ηφαιστος 5-0

Την τετάρτη το απόγευμα 1-9-2010 διεξήχθη στο ΙΣΙΔΩΡΙΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ στην Καλαμωτή ο αγώνας για το Κύπελο Χίου, μεταξύ των ομάδων ΑΕ Καλαμωτής Ηφαιστου. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Καλαμωτής έβγαλε πέντε γκόλ με τους Φεγγουδάκη, Μονιό, Γιαζιζόγλου, Λιτσάκη και Γούτη. Με το δυναμικό αυτό ξεκίνημα στο πρώτο επίσημο ματς, έχοντας πάρει πολλά νέα πρόσωπα και με προπονητή τον ΓΙΑΝΝΗ ΘΩΜΑΙΔΗ παλαιό παίκτη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, η ΑΕ Καλαμωτής στοχεύει σε μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας Χίου, καθώς και στο Κύπελλο.

Τα MASTICNEWS, τους εύχονται να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους
πηγή:
MasticNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου