Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ


ΑΓ.ΓΙΩΡΓΗΣ - ΚΑΛΑΜΩΤΗ 2-3


Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στον Αγ. Γιώργη, όπου ο περσινός πρωταθλητής Ατρόμητος υποδεχόταν την περσινή κυπελλούχο Καλαμωτή, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να διατηρούνται ψηλά στη βαθμολογία. Ο Ατρόμητος από την άλλη, έμεινε στους πέντε βαθμούς και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου του.
Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν μοιρασμένη, αλλά ο Ατρόμητος είχε τις φάσεις και κατάφερε να προηγηθεί στο 35΄ με 2-0, χάρις σε γκολ των Σταματελόπουλου και Μουλάκη. Στη μοναδική καλή φάση της Καλαμωτής στο 37΄, ο Κυριακούδης μείωσε σε 2-1, δίνοντας το έναυσμα για την ανατροπή που θα ακολουθούσε. 
Στην επανάληψη, η Καλαμωτή μπήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο, και ισοφάρισε μόλις στο 55΄ με τον Κυριακούδη και πάλι, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Αναγνωστάκη. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 62΄ με τον ταλαντούχο νεαρό Τριανταφύλλου να χρίζεται σκόρερ, ύστερα από ασίστ και πάλι του πολύ δραστήριου σήμερα Αναγνωστάκη. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος πίεζε για να ισοφαρίσει, ενώ η Καλαμωτή αμυνόταν μαζικά και έβγαινε επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις. Το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Ορφανούδη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κρατώντας ανέπαφη τη εστία του τα τελευταία κρίσιμα λεπτά. 
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή του ΓιώργουΚαλαμωτής Γιαζιτζόγλου στην 11αδα της , μετά από σχεδόν οκτώ μήνες, όταν και είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το κύπελλο.SportsChios Gr

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.Π.Ο

Η Αθλητική Ένωση Καλαμωτής συγχαίρει τον συντοπίτη μας Γ.Σαρρή για την εκλογή του στην προεδρία  της Ε.Π.Ο και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗ


"Το Δ.Σ της ομάδας και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚαλαμωτής εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στο ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Μονιό, στο ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ευχόμαστε στον Μιχάλη περαστικά και ταχεία ανάρρωση. Ελπίζουμε να το ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψει δυνατός και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους".