Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Αθλητική Ενωση Καλαμωτής ανακοινώνει την επιστροφή μετά απο έναν χρόνο απουσίας τον ποδοσφαιριστή Σφήκα Κωνσταντίνο τον οποίο καλωσορίζει στην οικογένεια της Καλαμωτής και του εύχεται μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ΑΕ ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΓΟΥΤΗ ΠΑΥΛΟ τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλά συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία.







Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Αθλητική Ενωση Καλαμωτής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιαζιτζόγλου Γιώργο ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται της αμυντικής γραμμής της ομάδας. Ο Γιώργος είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι για την ομάδα και το ήθος μέσα και έξω απο τα γήπεδα αλλά και η ποδοσφαιρική του αξία, τον καθιστούν έναν απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη Χίο.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αθλητική Ένωση Καλαμωτής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γεωργίου Γιάννη και τον καλωσορίζει στην ομάδα της.
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι γεννηθείς το 1987 έχει αγωνιστεί σε ΠΑΧ και Ηφαιστο και είναι κεντρικός αμυντικός