Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Beach Soccer στην Κώμη.....









ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:


· Oι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 17:00 μ.μ (μια ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά). Σε περίπτωση καθυστέρησης κάποιον αθλητών υποχρεούται απαραιτήτως να βρίσκεται ο υπεύθυνος ή ο προπονητής από κάθε ομάδα.


· Οι παίκτες της κάθε ομάδος θα πρέπει να φορούν ομοιόμορφη στολή χωρίς παπούτσια και απαγορεύεται η χρήση αντικειμένων που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς. (ρολόγια, δαχτυλίδια, βραχιόλια κ.λπ.)


· Σε περίπτωση που δεν μπορεί μια ομάδα να παραβρεθεί στις 17:00 μ.μ, πρέπει τουλάχιστον να είναι μια ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξη του παιχνιδιού της, βάση του προγράμματος.


· Το τουρνουά ξεκάνει στις 18:00 μ.μ και λήξη στις 20:30μ.μ.


· Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στην αποστολή της τουλάχιστον 6 αθλητές.


· Ο αγώνας θα διεξάγεται με 4 αθλητές, 3 παίκτες και 1 τ/φ.


· Κάθε προπονητής ή υπεύθυνος της ομάδας θα έχει απεριόριστες αλλαγές στην διάθεση του, καθώς και την χρησιμοποίηση του ίδιου αθλητή που έχει αντικατασταθεί στον ίδιο αγώνα.


· Σε περίπτωση αποβολής κάποιου παίκτη από τον αγώνα αυτό θα ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.


· Όλοι οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 2 ημίχρονα των 10’ με απευθείας αλλαγές τερμάτων.


· Η χρονική διάρκεια μεταξύ των αγώνων για την προθέρμανση των αθλητών θα είναι αυστηρά 10’.


· Σε περίπτωση ισοβαθμίας στους αγώνες κατάταξης Α’ ΦΑΣΗ λαμβάνουμε υποψία τα μεταξύ τους παιχνίδια. Αν και πάλι υπάρχει ισοβάθμια γίνεται καταμέτρηση των τερμάτων υπέρ και κατά, αν και σε αυτή την περίπτωση υπάρξει ισοβάθμια νικήτρια ομάδα είναι αυτή με την καλύτερη επίθεση. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας ισχύουν τα ιδία με τα παραπάνω για την ανάδειξη του νικητή.


· Στους αγώνες Β’ ΦΑΣΗ (play off) σε περίπτωση ισοπαλίας πάμε απ’ ευθείας σε 5 εκτελέσεις πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.


· Στους ΤΕΛΙΚΟΥΣ αγώνες γίνεται απ’ ευθείας εκτέλεση των πέναλτι 5 για κάθε ομάδα.


· Για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά επιβάλλεται όλες οι ομάδες να τηρούν το f a I r p l a y και να προάγουν το αθλητικό πνεύμα.














Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αθλητική Ένωση Καλαμωτής ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΡΙΓΟ ΝΙΚΟ. Ο νεαρός, έμπειρος αμυντικός ξεκίνησε από την Α.Ε Χίου και τον τελευταίο χρόνο αγωνιζόταν με την φανέλα του Κοφινά.



Επίσης η Αθλητική Ένωση Καλαμωτής ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Κοφινάς , στον οποίο είχε μεταγραφεί από το Πανεπιστήμιο.



Τέλος η Αθλητική Ένωση Καλαμωτής ανακοινώνει ότι στο δυναμικό της ομάδας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο παραμένουν οι ποδοσφαιριστές ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΜΟΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα για ένα ακόμη χρόνο .